Rijekai Karnevál – DECEMBER 15-IG VALÓ FOGLALÁS ESETÉN 8500 FT !

2020.02.23

A Rijekai Karnevál
Egy kis napsugár és mindjárt itt a nyár!

Az 1982-es újrakezdéskor (amikor elkezdték újra megszervezni és felépíteni a Rijekai karnevál hírnevét) néhány fő alig száz nézőt szórakoztatott. Mára a Rijekai Karnevál a 3. legismertebb karnevál a világon, a maga 20 ezer résztvevőjével és közel 600 ezer látogatójával. 1995-ben az Európai Szövetség jóvoltából igazi, jegyzett európai rendezvénnyé vált a Rijekai karnevál. A Rijekai karnevál rendezvényeire Horvátország egész területéről érkeznek a színes maszkokba öltözött szereplők. Az egy hónapos rendezvény majd minden napjára jut program.

Program:
Indulás a kora reggeli órákban Nagykanizsa , Zagráb útvonalon.
A délelőtti órákban érkezés Opatijába mely a XIX. század végén az Osztrák-Magyar Monarchia egyik legjelentősebb fürdő ­városa volt. Opatija mindenkinek tetszeni fog, aki szereti a szépet, hiszen tele van csinos épületekkel, kellemes parkokkal, dús, részben szubtrópusi növényzettel, pálmafás sétányokkal.

Kora délután érkezünk Rijekába. A város ma Horvátország legnagyobb kikötője, tengerparti kapuja. A fesztivál csúcspontja az utolsó vasárnapi nagy álarcos felvonulás, melynek mi is részesei lehetünk. Ez a tél űző – tavasz köszöntő fergeteges fesztivál nagy hagyományokra épül, a szláv táncszokások felelevenítésével. A rijekai belváros utcáin horvát és külföldi csoportok álarcos felvonulása látható egész nap. A hangulatról a zene, a jókedv, a táncosok és természetesen az elengedhetetlen horvát étel- és ital kínálat gondoskodik. Haza érkezés a késő esti órákban.

Indulás: Nagykanizsa,  Református templom reggel 5 órakor

Visszaérkezés: A késő esti órákban

A csoport 35 főtől indul el.

9 500 Ft
Az alapár NEM tartalmazza:

BBP biztosítás : 450 FT / nap / fő

Az alapár tartalmazza:

Útiköltséget, idegenvezetés költségét

Érdeklődés Foglalás